Konferens i Piteå

Sitter just nu på konferens i Piteå angående LTF. Det är väl inte det intressantaste ämnet man kan ha konferens i men ack så nyttigt. Men jag är så trött att jag har svårt att hålla ögonen öppna. Går på värktabletter för att min rygg
är i olag. Var igår och lagade till 10-12 låsningar, så jag har en hel del värk idag. Nej nu börjar det om igen. Vi hörs.


Människans bästa vän

Visst är det roligt att komma hem, när man möts av två hundar som bara är så himla glada att se en. Det finns nog ingen som kan visa sån glädje, än dessa underbara varelser. Visst kan det kännas lite motigt en lördagmorgon när man är ledig från arbetet att måsta stiga upp och gå ut med dom vid 7 tiden. Men när man tänker efter så är dom värda så mycket mer än lite tid en lördagmorgon. Dom ger en både glädje, lugn och "motion"...
 
image55

Dålig karaktär

image51
Just nu så har jag väldigt dålig karaktär. Tycker mig ha lite för många kilon på mig, men klarar inte riktigt av att göra något åt det. Tänkte haka på mina döttrar men behöver nog någon som poschar på mig för att klara av det. Måste nog ta mig i kragen och göra ett försök till. Vi får väl se hur det går. Man kan ju alltid börja med att vara ute och promenera lite oftare och eventuellt sätta sig på motionscykeln någon gång då och då.  Man kan ju alltid sitta och cykla framför tv:n, då går det nog lite lättare. Ska skriva och berätta hur det går längre fram.

Då var det klart

I söndags var jag till min dotter Mli och städade ur hennes lägenhet. Till hjälp hade jag min mor för jag vet hur det är när min dotter städar. Allt tar nämligen väldigt lång tid för hon kan vara riktigt noga ibland. På den tiden hon tog spisen och fläkten så städade jag ur alla köksskåp och började med sovrummet. Så hade inte vi hjälp till så hade hon nog inte varit klar ännu........ha, ha.

RSS 2.0