Semester

Det är enormt skönt att ha semester. Men det är ju typiskt att det ska vara skitväder. Nu har jag bara kvar drygt en vecka innan jag ska börja jobba igen och det är skit. Första gången jag har så här sen semester, det ska nog inte hända igen. Nu får jag bara hoppas att man får ha några fina dagar innan den 20:e.


Ett försök till

Att få bort några kilo runt magen är inte det lättaste. Ett försök är gjort men tyvärr så gick det inte så bra. Nu så gör jag ett andra försök med början imogon, så får vi se om jag klarar det bättre. Min dotter har gått ner 3 kilo på en vecka och flera cm runt mage m.m. Varför ska inte jag klara av det. Det är väl åldern som gör att det inte är lika lätt för mig som för Mli.

Lilla Pennys dop

Idag har min systerdotter Sofias barn döpts. Namnet är Penny Sofia. Hon är jättesöt, det kan jag lova.Mitt namn är Penny Sofia.......


Nu har han kommit "Milton"

Den 1 augusti hämtade jag hem honom från Laholm. Vilken godbit han är. En svart liten krabat som jag har döpt till Milton. Visst blir natten avbruten någon gång då och då, men vad gör det när nöden faller in. Har semester just nu för att kunna lära honom att vara ensam någon gång och att man ska gå ut när det behövs. Kolla bara vilken goding det är.Visst är han en liten skönhet.

RSS 2.0