Bortrest

Det är inte kul när ens dotter är ca 100 mil hemifrån. Man både oroar sig och längtar efter henne. Men jag hoppas i alla fall att hon har trevligt och jag vet att hon kommer hem innan jul. Hör du det Mli, du är saknad.


Sista veckan i Umeå

Det känns väldigt bra att denna tid i Umeå snart är slut. Jag längtar efter min egen säng och min egen Micke. Är lite ensamt på hotellet fastän man har några kompisar som bor här. Kvällarna blir väldigt långa.

Härliga tider

Jag måste säga att man blir väldigt bortskämd när man bor på hotell i några veckor. Man kliver upp och klär sig, går ner och äter frukost, går upp på rummet och lägger sig en stund igen om man inte ska iväg till smärtkliniken för undervisning eller så. Går sedan tillbaka för att äta lunch kl. 11.30 för att sedan gå upp på rummet en stund innan man ska tillbaka till kliniken. Slutar mellan kl. 13.30 - 15.30. Går tillbaka till hotellet för att vila en stund innan man ska ner och äta middag vid 17.30 tiden. Ungefär så kan en dag se ut. Man har ingen tvätt, disk, städning osv. Man har verkligen tid att tänka på sig själv och vad som kan vara bra när man kommer hem. Och även på vad man kan göra för att förbättra arbetssituationen.

RSS 2.0