Idag

Idag blir nog en jobbig dag. Ska hälsa på en hel del folk och sedan ska jag kastrera min hund. Han är 3 år men har ett litet underbett som gör att man inte kan ställa ut honom eller para honom. Sedan så mår han inte speciellt bra när vi är hos min syster för hon har 3 tikar, och då gnäller han bara och vill inte äta. Så det här är nog bra för honom , intalar jag mig i alla fall.

Varning för DXM - en farlig drog

Den livsfarliga drogen DXM breder ut sig över länet - och särskilt bland ungdomar. Polisen har gjort flera beslag och man varnar nu för den lättillgängliga drogen.

Robert Eklund, 17, föll offer för nätdrogen DXM.

Men hans död ska inte vara förgäves.

Nu vill familj och vänner att dödsdrogen förbjuds.

Ett par hundra personer står tysta på en gräsplätt i solen. Ur högtalarna strömmar låten "Rest in peace, Robert". "Du lever kvar i våra minnen", rappar hans vänner på inspelningen.

"Älskar dig för alltid"

Mellan tårarna lyckas tidigare flickvännen Isabelle Grönroos på något vis få fram sin avskedshälsning.

- Jag kommer aldrig att glömma dig. Älskar dig för alltid.

Vännerna verkar fortfarande inte riktigt förstå att den levnadsglade 17-åringen är borta.

- De hade ordnat det jättefint, säger Roberts mamma Diana Eklund.

Robert Eklund dog den 8 mars efter att ha använt drogen som blivit känd som DXM.

Nere till höger finns en länk till "Du lever kvar i våra minnen" som Roberts vänner rappar.


En ny valp

Redan kanske en del tycker. Men som det är idag så är faktiskt en valp en liten tröst. Man kan inte ersätta en förlorad kär vän men man kan lindra sorgen. Den 24 maj hämtar jag en ny valp som heter Aragon. En jättesöt liten krabat som idag är 7 veckor gammal. Det kommer att kännas som evigheter innan jag får hålla i honom fastän det bara är 2 veckor kvar till jag hämtar honom. Min syster hämtar en syster till Aragon och det kommer att bli bra för dom båda.

Aragon 6v: Image

Att förlora en kär vän

Har förlorat en av mina kära hundar. Min hund Lexus blev påkörd av en bil söndagen den 24/4. Han dog mgående. Jag kan inte med ord tala om hur mycket jag saknar honom. Han var en otroligt snäll och go hund med en massa charm. Det går inte på något sätt att ersätta honom.

Men trots det så kommer jag att ta hem en ny liten krabat. Han är idag 6 veckor gammal och heter Aragon. Det kan låta lite fel att man tar hem en ny hund så snabbt efter en sådan olycka, men på något sätt så lindrar det en aning.

image56

RSS 2.0