Smärtrehab Umeå

Jaha, nu är det klart. Söndag den 23 november åker jag till Umeå och kommer att vara där i 4 veckor. Naturligtvis åker jag hem varje helg, skönt..... Men jag ser faktiskt fram emot det för att få hjälp med värken jag har i axlar, nacke och bröstrygg. Det är förståss inte kul att inte få träffa hundar, Micke och flickorna under veckorna men jag får ta igen det senare. Kanske lite svårare att ta igen tiden med Mli eftersom hon åker till Norge, men jag får göra så gott jag kan.

Bakning

Tur man har en duktig dotter. Just nu så står hon och bakar bullar,mmmmmmmmm gott gotti gott gott. Tror att hon har tänkt baka kakor efteråt, eller imorgon. Blir bra att ha med sig till Östersund nu på lördag när jag ska på hundutställning. Hon var precis in med en bulle som jag satte i mig med god aptit. Man kan bara njuta.


Promenader

Ibland är det bara för härligt att vara ute och gå med hundarna. I söndags var jag ute och gick och det var soligt och fint. När jag gick var solen uppe och det var nog -1 grad. Gick till svärmor och drack lite kaffe innan vi gick hem igen. Då var det nog någon plussgrad för det droppade från varende gran i skogen och man vart ganska blöt. Men solen tittade
igenom träden med en väldigt mystik. Se och njut........


RSS 2.0