Lite ditt och lita datt

Jag har verkligen inte haft någon som helst lust att skriva på bloggen på ett tag. Men nu känner jag att det verkligen är tid att sätta sig och skriva ner några rader. Sitter just nu och ser på en film som heter "The fog". Det är en ganska ruskig film fastän det bara är fantasi. Imorgon kommer en av mina bästa vänner och hennes sambo hit (Annika och Bertil). Det ska verkligen bli roligt. Och nästa helg så ska jag ställa ut Milton nere i Örnsköldsvik. På vägen hem (söndag) så hoppar jag av i Umeå för måndag och tisdag ska jag vara på Smärtkliniken i Umeå på en utredning som ev. ska säga varför jag har ont i nacke och axlar stup i ett.

Jobbet

Nu har jag börjat att jobba igen efter att ha varit sjukskriven. Visserligen 50 % men oj vad roligt att komma tillbaka. Jag höll nästan på att klättra på väggarna hemma. Det är väldigt jobigt att bara gå hemma och inte kunna göra något.
Om det går bra så börjar jobba heltid den 27 okt. Vi får se hur det går.

Promenader

Nu när jag har varit sjukskriven så har jag varit ute och promenerat nere på ängarna varje dag. Hundarna bara älskar att få springa lösa precis som dom vill. Vädret har varit relativt bra, kanske inte sol varje dag men åtminstone inte regn. Tyvärr så regnar det nu så den promenaden får vara idag. Åtminstone så länge det regnar. Se bara vilka härliga höstfärger det är just denna årstid.
RSS 2.0