Växthus

Någon som vill köpa mitt växthus??? Har skaffat mig ett större växthus och behöver inte 2 st. Det är 1,72 x 2,89 m , alltså ca 5 m2. Det är gjort av aluminium med kanalplast. Har även lagt ut annons på blocket...


Nytt bloggutseende

Jaha, nu väntar man bara på att min dotter har tid att fixa min blogg. Är lite less på att se mig själv i den storleken varje gång man går in på bloggen. Nu vill man ha en blogg som är lite somrig och fräch. Mli är jätteduktig på att fixa bloggar. Hon tar emot beställningar för de som vill ha en blogg gjord. Hon tar då 150 kr vilket är lite med tanke på den tid hon lägger ner på den. Varför inte titta in på hennes blogg och se vilken fin blogg hon gjort till sig själv (crazyhappy.blogg.se)


Härliga helg

Vilken underbar helg det har varit. Igår var Micke på möte med flera andra från Vallen. Efter det beställdes kinamat som vi åt hos våra grannar Malin och Johan, tillsammans var vi 10 vuxna och 5 barn som åt. Ett par glas vin och trevligt sällskap är inte att förakta. Idag söndag har Anette och Åke varit här med alla sina hundar, vi grillade och spelade en kanasta. Och naturligtvis så var det fin väder. Tog lite bilder på alla hundarna idag, så här kommer några stycken.

       


Hundträff

Idag var det sista hundträffen för denna gång. Många hundar och trevligt hundfolk. Nu blir det väl uppehåll fram till i höst och då hoppas jag att det blir lika många hundar. Här kommer lite bilder från hundträffen.

        

Lilla Loi

Min syster har en hundvalp till salu. Han är bara så söt. Han är 9 veckor och är ett litet busfrö. Se bara så söt han är, varför inte köpa honom för ni kommer inte att bli besviken. Ring min syster på tel 0910-34402.Visst är han bara för söt.

En intressant vecka

I veckan har båda mina döttrar varit hemma. Linda från måndag-onsdag och Mli från måndag-torsdag.  Vi har vaxat ben och fixat ögonbryn. Vi har ätit nyttigt och gått promenad. Mli har gått ner 1 kg under denna vecka och det tycker jag är jättekul. Jag har själv inte tordas ställa mig på vågen för jag tror inte den har rört på sig, åtminstone inte neråt. Tycker ni att jag och Mli är lik varandra?

 

Nej, jag kan förstå att ni inte tycker vi är lika, för min dotter är så söt med sina skrattgropar. Tyvärr så har jag inte något fint kort på min andra dotter, för då hade jag även satt in det kortet.


Nytt växthus

Idag har jag varit och kollat in ett nytt växthus. Det var betydligt större än mitt växthus och riktigt fint för att vara från 1991. Ska nog sälja mitt växthus för att jag behöver inte 2 st. Vi får väl se hur vi gör men det lutar nog åt att vi köper det. Så är någon intresserad av att köpa mitt växthus som är på ca 5 kvadrat så är det bara att höra av sig.

Lördagkväll

Var till Anette och Åke på middag. Micke och Åke festade förståss, och inte lite heller.  Var länge sedan jag såg dom så onyktra och det blir lite jobbigt i slutänden. Det blev hemfärd kl 22.30 för det blev en aning stökigt. Väl hemma så somnade han ganska omgående och jag städade bort. Det låter kanske inte så roligt, men vi hade väldigt trevlig till att börja med. Själv la jag omkull mig vid 01.50 tiden.

Valpar

Syrrans hund Lea fick valpar för ca 7 veckor sedan och de är bara så söta. Enormt söta små charmtroll. Se bara.....


Vallenhugget

I helgen har det varit pimpeltävling i Vallen. Tyvärr så gick det inte så bra med fisket för mig så jag gav upp efter en timme. Det var ca 240 st som kom och det var en riktigt fin dag. Inte direkt sol, men bra nog ändå. Sedan var vi till Envisheten och åt en tre-rätters måltid. Silltårta i förrätt, kött med potatisgratäng som huvudrätt, och som efterrätt blev det tryffeltårta. Mmmmm... men gissa att man blev mätt.
   

Pimpelfiske i Vallen

Imorgon är det pimpeltävling i Vallen. Ett av priserna som utlottas är en Västerbottensost på 18 kg. Det kan bli jobbigt att äta upp en så stor ost........om man inte ger bort och fryser in förstås. Men naturligtvis är det många andra bra priser. Varför inte komma dit, fisketävlingen börjar kl 11.00 och slutar kl 13.00.


Jäckvik 2009

Jaha, nu har man varit i Jäckvik i en vecka i år också. Tyvärr så gick det alldeles för fort som vanligt. Vädret var väl inte det bästa, men vi hade det lungt och skönt. Det var endast onsdag och torsdag som var något så när fint, annars har det snöat, snöat och åter snöat. Men här kommer några bilder på min och min kompis Annicas vecka i Jäckvik.
       

RSS 2.0