Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street

Det är nog en av de sämsta filmer jag har sett. Musik och mord är inget jag direkt tycker passar ihop.  Inte i den omfattning det var i filmen i alla fall.

"Tim Burton och Johnny Depp arbetar tillsammans tidigare och gjort fem enastående filmer (Edward Scissorhands och Kalle och Chokladfabriken). Nu har regissören och skådespelaren gått samman ännu en gång och skapat en knivskarp historia en fängslande thriller baserad på Stephen Sondhelms musikaliska världssucce om en  barberare i 1800-talets London som har hämnd i sinnet och rakkniv......"


Som jag sa så tycker jag den är värdelös helt enkelt.


Målning

Målning är ett av mina stora intressen. Jag har haft ett ganska långt uppehåll eftersom jag har haft så ont i nacke och axlar. Men nu så har jag börjat känna att det ska bli kul att börja om igen. Ska köpa mig ett skrivbord så att jag har en bra arbetsyta att måla på, en bra stol och bra hjälpmedel så att jag inte behöver ha så ont av att måla. Det ska verkligen bli kul att börja om.
Ett exempel på vad jag har målat tidigare.

Ny blogg

Som ni kan se, ni som brukar vara inne och titta på min blogg, så har jag en ny design. Det är min kära dotter Mli som har gjort den. Visst blev den jättefin. Jag blev i alla fall jättenöjd. Inte för att jag brukar tycka om att se mig själv på foto
sådär, men varför inte. Alltid retar det någon.

Typiskt

Det är just typiskt att man ska bli sjuk nu också. Jag som just har börjat arbeta 75 % efter att ha varit halvt sjukskriven ett bra tag. Detta behövde jag bara inte. Jäkla förkylning. Nu är det bara att kurera sig så man kan gå tillbaka till arbetet så fort som möjligt.

Chinese crested dog

Det här är den bästa bild som jag har tagit av min hund Milton. Visst är han tjusig. Han blev 6 månader den 4 december. Det är en busig liten parvel som älskar allt vad livet har att erbjuda.


RSS 2.0