Utställningsträning

Idag har vi varit på utställningsträning på travet. Det var jättenyttigt för Milton. Det var riktigt många som behövde träna sina hundar inför utställningar.

           

Stockholm

Är just nu i Stockholm på konferens "Handläggare i offentlig sektor". En del saker är riktigt intressanta medan andra mindre intressanta. Kommer hem ikväll vid 20:30-tiden.

Hundträff igen

Nu har det varit hundträff igen. Mycket trevligt som vanligt och en hel del hundar. Sista gången var det sagt, men intresset att fortsätta är stort så vi får se vad som händer. Men här kommer lite bilder från dagens träff (14/3 2009).

        

Arjeplogs marknad

Har varit uppe på Arjeplogs marknad. Det var jättetrevligt att vara där, inte för att jag tyckte att det var så mycket annorlunda än andra marknader. Men jag inhandlade lite torkat renkött, lite kaffeost, ljuslyktor och lite annat smått och gott. På söndagen blev det lite pimpelfiske där vi fick lite abborrar. En trevlig helg helt enkelt med trevliga värdar. Tack Annika och Bertil.

Fredag igen

Jag måste då säga att veckorna går fort. Imorgon är det redan fredag, inte för att jag har något emot det, och det känns bara så bra. Jag kommer mig bara desto fortare till fjällen i slutet av månaden.   Härliga tider........

Underbara söndag

Vilken underbar söndag det har varit. Jag och hundarna gick en promenad nere på sjön efter skoterspåret. Man såg riktigt hur hundarna trivdes och även jag naturligtvis. Det var en jätteskön promenad.  Hoppas vädret blir så även kommande helger, det är verkligen något att se fram emot.

       

RSS 2.0