Sjuk

Jaha, nu är man sjuk också, det är väl luftombytet....haha.. Jag är väldigt hes och ont i halsen och Micke tyckte att det kändes som om jag har lite feber.  Men skam den som ger sig, jag har tänkt vara frisk imorgon eller i övermorgon. Jag har inte tänkt överge mina arbetskamrater på lördag när det är "Så funkar det-dagen".  Det är alltså bara att hoppas.

Några bilder från Göteborg

Nu så ska ni få se några bilder från Göteborg som jag lovade.

               

Semester i Göteborg och Björkäng

Är på en härlig semester nere på västkusten. Har varit nere i några dagar i Björkäng där syrran har sin stuga. Under tiden vi var där hann vi med 2 vänder till GeKå:s i Ullared. Det är inte klokt vad man kan göra av med pengar på det stället. Idag torsdag åkte vi till Göteborg där vi ska vara till på lördag morgon då färden drar hemmåt. Det har bara varit en helt underbar semester hittills med regn på nätterna och sol på dagarna.  Precis som det ska vara. Bilder på semestern kommer jag att sätta in när jag har kommit hem.

Jeans

Första gången det har gått så fort att hitta sig ett par jeans. Första paret jag provade på JC var de jag köpte och det är ovanligt. Det blev ett par svarta stuprörsjeans som jag ska använda på Mickes firmafest på lördag i Lycksele.

Stugan

En härlig dag i Anette och Åkes stuga den 1 maj. Sol och varmt med badande hundar och faktiskt även barn. Här kommer lite bilder på den sköna dagen.

           

En tokig tant

En tokig tant har flyttat in hos mig. Jag vet inte alls vem hon är, var hon kommer ifrån eller hur hon kom in. Jag bjöd i alla fall inte in henne. Allt jag vet är, att en dag var hon bara här.


Hon är an smart tant som lyckas gömma sig för det mesta, men när helst jag går förbi spegeln, kan jag se en glimt av henne. När jag tittar i spegeln för att kolla hur jag ser ut, så är hon där, tar upp spegeln fullständigt och blockerar mitt vackra ansikte och min fina kropp.

Det är väldigt oförskämt!


Jag har försökt skrika åt henne, men hon skriker bara tillbaka. Om hon vill bo kvar, kunde hon väl i alla fall erbjuda sig att betala lita av hyran, men inta då.. Ibland hittar jag en tia i kappfickan eller lite växel under soffkudden, men det är inta tillräckligt.


Jag vill inte anklaga henne, men jag tror att hon stjäl pengar från mig. Jag tar ut 500 kr och efter några dagar är de helt borta. Jag gör verkligen inte av med pengarna så fort, så jag kan bara dra slutsatsen att, den gamla damen nallar av mig. Om hon åtminstone använde pengarna till rynkkräm. Herre Gud, vad hon skulle behöva det! Pengar är inte det enda hon stjäl. Mat verkar försvinna med en alarmerande hastighet, speciellt goda saker som glass, kakor och godis. Det verkar som om jag inte kan ha sånt hemma längre. Hon verkar älska sötsaker, men hon måste se upp, för hon börjar gå upp i vikt. Jag tror att hon märker det, och för att hon skall känna sig bättre tillmods har hon mekat med min våg, för att jag skall tro att det är jag som gått upp.


För att vara en tant är hon rätt barnslig. Hon spelar mig fula spratt, till exempel så ändrar hon mina kläder så att de inte passar längre. Hon stökar till bland mina filer i datorn och bland mina papper, så att jag inte hittar någonting.


Hon har gjort annat också - som att min dammsugare är tyngre och mina kranar är svårare att vrida. På sista tiden har hon klister på burklocken och gjort det nästan omöjligt för mig att öppna burkarna.


Just nar jag inte trodde att hon kunde bli styggare så kom hon med när jag skulle ta foto till mitt nya pass och just när kameran går av, så måste hon ha hoppat framför mig.


Ingen kommer att tro att den där tanten är jag!!!


Lördag

Vilken underbar lördag det har varit idag. Har gått två promenader med hundarna idag och även legat och solat. Linda har bakat kakor, sockerkaka och bröd vilket är helt sanslöst underbart för då slipper jag. Och hon är jätteduktig på baka.  Annars så har det varit lungt och skönt och man hoppas bara att vädret är lika härligt imorgon.  Det är jag nog inte ensam om....eller hur.

RSS 2.0