På promenad i Bureå

Har idag varit på promenad i Bureå med hundarna. Det var vi och 28 andra hundar med deras husse eller matte. Det var riktigt trevligt. Sedan var vi på hundcafeét och åt köttfärspaj och kaffe med kaka i efterrätt. Det är jättekul när man kan träffas på detta sätt och umgås med likasinnade.


En underbar lördag

Idag har jag och Linda varit nere på ängen med hundarna. Det har varit jätteskönt och hundarna har fått springa av sig ordentligt.  Sedan gick vi till Ulla-Britt och fick i oss lite kaffe innan vi gick hem.


Utställning Sundsvall

Jag är jättenöjd över Miltons placering i Sundsvall idag. Han blev 2:a och fick ett CK och det är jättekul.
Det bästa han har haft hittills.  Det gick även bra för Anettes Äbba som blev 4:a bland tikarna.  Sedan var det en riktigt trevlig resa. Shopping var naturligtvis ett måste, och då var naturligtvis IKEA och Birsta ett av valen.  Köpte en skinn-väst och en kofta, Anette köpte ett par svarta jeans. Här kommer några bilder från utställningen.


Utställning Sundsvall

I morgon lördag bär det iväg till Sundsvall. Vi ska inte ställa ut förrän på söndag men vi ska göra oss en helhelg jag och syrran. Stanna på olika ställen för att kika in på lita affärer och även stanna på Ikea. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, att komma iväg på lite äventyr. Nästa inlägg blir lite bilder på utställningen.

RSS 2.0