Planteringar

Nu börjar det synas att plantorna har kommit igång. Har idag satt om en del plantor från såjord till plantjord. Oj vad kul det är när man ser lite resultat på det jobb man har lagt ner.


En tur med isbrytaren Aitik

I veckan hade vi ett möte i Skellefteå hamn på hamnkontoret. Mötet började med en tur på isbrytaren Aitik. Det var riktigt spännande att få se hur de bryter genom isen. Vi hade ju faktiskt den turen att just den dagen var det vindstilla och strålande sol.


Mormor

Nu måste jag bara få skriva och berätta att jag ska bli mormor. Eftersom Mli själv har skrivit och berättat i sin blogg att hon ska bli mamma så kan även jag gå ut och berätta.  Det är bara så helt underbart att jag ska bli mormor. Synd bara att det är så lång väntetid. Jag menar att hon inte ska bli mamma förrän i oktober/november.  Jag är rädd att jag bara inte kan låta bli att skämma bort mitt lilla barnbarn. Men det är väl så att bli mormor.

Fotohelg

I helgen har Mli och Krister varit hos oss och hälsat på. Det blev en spel- och fotodag igår lördag. Först så fotade Mli jag och Linda och sedan så spelade vi spel i några timmar. Det blev både Rummikub, Visionary och ett teknarspel. Här kommer lite kort av jag och Linda som Mli tog.


RSS 2.0