Trollkarlens lärling

Har varit på bio i kväll och sett Trollkarlens lärling tillsammans med Micke, syrran och Åke. Jag måste säga att den var riktigt sevärd och jag kan varmt rekommendera den.


Hundliv i Vallen

Igår lördag var Anette och Åke och hälsade på. Då passade vi på att gå ner till ängen med hundarna så att dom fick springa av sig. Det var verkligen härligt väder så promenaden på ängen var helt underbar.Sofia och hennes lilla dotter Penny kom också på besök. Hon är ju ett riktigt litet charmtroll.Denice och Tommy var också hos oss i helgen med sina 2 kattor Noki och Loke.


Mormor

99 dagar kvar innan jag blir mormor. Längtar.......


Loppis i Ursviken

MISSA INTE!
Gårdsloppis på Stapelvägen 95 i Ursviken på söndag den 8/8 
kl. 11.00 - 15.00!

Det är mellan 5-10 utställare så det kommer vara mycket och väldigt varierade saker att fynda. Ex: Möbler (tvbänk, byrå m.m), prydnader, köksgeråd, porslin, barnsaker (bl a. trappstol, leksaker m.m), tavlor och mycket mer.


Ta med din sambo, kompisar, släkt och vänner och se om ni kan fynda. Alltid roligt med mycket folk Självklart kommer jag att stå där med ett par bord !


Vägbeskrivning:

Kör rakt upp vid OKQ8 i början av Ursviken, höger in på Stapelvägen och kör rakt fram tills du ser oss i svängen längst bort.

RSS 2.0