Denna väntan

Trodde att jag skulle komma mig hem lite tidigare idag eftersom jag var till frissan igår och blev sen. Men ack vad jag bedrog mig. Linda har konstruktiv matlagning eller vad det nu heter och kommer förmodligen att bli sen. Bara inte det blir väldigt sent. Klockan är nu 17:24 och jag slutade kl 17:00. Typiskt......

Underbara helg

Den här helgen har verkligen varit härlig. Både lördag och söndag har det varit sol och runt 5 grader kallt och relativt vindstilla. Lördag var jag och hundarna på en promenad till svärmor och tillbaka.  På söndag var jag och syrran först ute och gick med hundarna på isen i Vallen och sedan var vi på hundträffen i stan. Så hundarna har verkligen fått ha en härlig helg dom också.På de här bilderna ser man riktigt hur härligt det har varit i helgen.Och här är lite bilder från hundträffen. Och tack Mia för inbjudan.

Tävling

I denna tävling kan ni vinna ett portträtt. Denice är jätteduktig på att måla tavlor och portträtt. Ni skulle bara se tavlan hon har målat av min Micke. Ni kommer inte att ångra att ni var med i denna tävling, om ni skulle vinna förståss. Lycka till!Gå in på http://denicecreations.blogg.se/ för att komma till tävlingen.


Arjeploghelg

Har i helgen varit bjuden till Annika och Bertil i Ullak. Jag, Micke, Carina och Lennart var bjudna och vi hade så trevligt. På lördagmorgon hade dom 28 grader kallt i Ullak så vi var inne den dagen. Men söndag hade vi jättefint väder, 6 grader och ganska lungt. Så vi var nere på isen och pimplade ett par timmar.

Annika och Bertil hade verkligen gjort god mat denna helg. God mat, god dryck och trevligt sällskap, vad mer kan man önska sig.

Sedan måste jag bara säga några ord om deras nyrenoverad hus. Man blev riktigt avundsjuk måste jag säga. Vilket kök och vilken utbyggnad, ja bilderna säger allt.Intressant

Det ska verkligen bli roligt att se hur Lindas rum kommer att bli. Mli och Linda håller nämligen på att göra om Lindas rum. Det ska tapetseras och möbleras om. Det kommer nog att ta några dagar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

RSS 2.0