Mickes förvandling

Ja, man skulle verkligen tro att det gällde något mer än att bara klippa håret. Men Micke var verkligen långhårig på grund av att han väntade på att bli klippt av hans brorsdotter, som håller på att utbilda sig till hårfrisör. Han var ett av hennes projekt eftersom hon går sista året på frisörskolan. Detta är före och efter klippningen.
15-17 januari 2010

Denna helg har varit riktigt bra. I fredags var Anette och Åke till oss på entrecot och potatisgratäng. Mycket smarrigt. Mikael har verkligen blivit bra på matlagning, mmmmm.... Och naturligtvis var det full fart på alla våra rara små hundar.

 

Idag söndag var en hunddag i alla bemärkelser. Först så badade och rakade jag hundarna. Sedan var vi på en hundträff med både hundskoj och utställningsträning.


Nyår i Göteborg

För första gången så firade jag, Micke, Linda och mor nyår i Göteborg. Vi åkte ner den 30/12 och åkte hem den 8/1. Det har varit en jättetrevlig vistelse i Göteborg med en hel del handlande men också en hel del slappande. Naturligtvis så hann vi även åka till GeKå:s i Ullared, inte att förglömma. Men borta bra och hemma bäst.RSS 2.0