Fredag

Imorgon blir det att åka till syrran direkt efter jobbet. Åke fyller år och vi ska dit och gratta. Och för första gången på väldigt länge så sover vi över. Ganska skönt när man blir sen att inte behöve köra 4 mil. Förhoppningsvis så får vi lite god mat och dryck.

Mormor

Om 3 veckor blir jag mormor om det stämmer med beräkningen. Mli är beräknad till den 10 november och jag bara längtar.


Äntligen klart

Nu är vardagsrummet äntligen klart. Vi har målat, möblerat om och inköpt en fuskkamin. Naturligtvis så har jag en mysigare och varmare färg i rummet på gardiner, kuddar och matta. Här kommer lite bilder.Även köket och hallen fick sig en rejäl omgång.


Målning

Har målat mina rumsmöbler i helgen.  Det blir jättefint. Hoppas att det bara blir lika fint som jag hoppas. Imorgon ska jag städa ordentligt och ta upp möblerna från källaren. Kvar att måla är ett symaskinsbord som jag tar ner till källaren imorgon. Annars så blir färgerna i rummet vitt, beigh och grönt. Längtar tills det blir klart.

Snart

Imorgon börjar jobbet. Ja.....målningen av mina möbler. Är less på allt brunt så nu blir allt målat vitt istället. Har även köpt ny matta och kuddar i ljusgrönt. Kommer att bli jättefint. Alltid kul med förnyelse. Har kvar att köpa gardiner, men det får bli när målningen är klar och jag kan börja med det roliga. Inredning....

Göteborgsresan

Varit en vecka i Göteborg. Jättetrevligt och naturligtvis så shoppade vi en del. Så här kommer lite bilder från den resan.


Hundutställning Sundsvall 10/10 2010

Har i helgen varit i Sundsvall på hundutställning. 4 tjejer åkte iväg på fredagen för att ha en ledig lördag och ha trevligt. Det var jag, Ulla-Britt och hennes syster Karin samt Patricia. Syrran var hemma för hon kände sig inte riktigt bra. Mia och Bettan och Anki delade också stuga med oss. Jag blev jättenöjd över Miltons placering. Han fick en 1:a och blev placerad som 2:ra hund. Mias Wille fick en 1:a och likaså Loke som är Patricias hund. Ulla-Britt tog Dollar ur tävlingen för hon var så stressad. Disa fick en 2:a och det därför att hon var lite för mager, annars så är hon jättefin. Äbba fick en 1:a men blev oplacerad. Domaren tyckte att hon levde för gott och behövde gå ner lite i vikt. Jag för min del tycker hon är jättefin i kroppen. Kom tyvärr inte ihåg vad alla andra hundar blev placerade som var med oss.
Men här kommer i alla fall lite bilder från utställningen.Och så kommer lite bilder när vi var i stugan. Mest på hundarna förståss.RSS 2.0