Göteborg

Imorgon bär det iväg tll Göteborg. Resan känns lite jobbig speciellt eftersom jag har så ont i ryggen. Ringde syrran och bad att hon skulle kolla med sin sjukgymnast om jag fick komma dit när jag kommer ner. Hoppas..... Men oj vad det ska bli kul. En tur till Ullared är förståss inbokad. Så det blir kanske inte något inlägg förrän nästkommande måndag.


fotoakuten

Hundarna

Ett par bilder på hundarna, alltid ett trevligt motiv.


Makraméarmband

Har idag suttit och gjort några nya makraméarmband. Kul att prova på nya modeller. Om det är någon som är intresserad av att köpa ett armband så kostar dom 100 kr.

 


På besök hos syrran

Var en stund till syrran idag. Man blir tokig av att bara gå hemma. Hoppas ryggen blir bättre fort som bara den så att jag får börja jobba igen. Det låter nog ganska knäppt att man längtar tillbaka till jobbet, men det är i alla fall roligare än att bara sitta inne. När man har ont i ryggen kan man inte göra så mycket annat än att sitta vid datorn.

Wille

Vilda                        Äbba                         Nemo                   Lea


Miltons valpar

Idag har jag varit till Fanny Morén i Boliden. Hon parade sin tik Indi med Milton och dom fick 2 valpar. Jättefina.


Penelope Cruz

Priscilla Presley

Söta eller hur.....

Härlig lördag

Har varit ute på ängen med hundarna i det härliga lördagsvädret. Dom fick verkligen springa av sig. Jag och Linda gick ca 1 timme över alla ängar här i Vallen.


RSS 2.0