Pappa Milton

Dessa små charmtroll är Milton pappa till. Dom är ju bara för söta. Tror dom är 5 veckor gamla imorgon.


Påskhelgen 2011

Vilket underbart väder denna påsk har bjudit på. Sol och runt 15 grader varmt i skuggan. Men tyvärr så blev det ingen pimpeltävling detta år eftersom påsken blev sen och isen inte håller, synd. Men annars så har vi haft främmande och jag har också skött om lilla Vanessa från lördag förmiddag till söndag förmiddag. Hon är ju bara för underbar denna lilla fröken, go och gla nästan jämt. Men mycket sömn blev det inte för mig utan jag fick ta igen det mellan söndag och måndag, skönt man var ledig. Här kommer lite bilder på helgen.

Nu börjar det grönska i rabatten

Änder på besök

Vanessas nya min

Sandras katt Nelson

Vilda, Äbba och Milton

Linda och Vanessa

Anette och Vanessa


Pimpelfiske i Jäckvik

Tänk vad en vecka går fort. Nyss längtade man jättemycket tills man skulle få åka upp till Jäckvik och den årliga fiskeveckan och i nästa minut har den veckan redan varit. Att det kan gå så fort. Men oj vad det har varit trevligt, som vanligt. Upp vid 7 varje morgon och ut innan kl 9, tillbaka vid kl 5 varje afton. Man är trött på ett härligt sätt när man kommer tillbaka till stugan efter en dag på isen. Fisk har vi fått så att vi är nöjda, ca 20-25 st. Inte så stora men i alla fall röding i matstorlet, om ni förstår vad jag menar. Alla sorters väder har vi varit med om, allt från sol, till duggregn, till blåst och mulet. Men de bästa dagarna var måndag och onsdag då det var klarblå himmel och sol nästan helan dag. Härligt.

Norra Västerbotten har gjort ett reportage av oss tjejer som i ett 10-tal år har haft denna tradition av pimpelfiske. I PT var reportaget i tidningen den 16/4 och i NV den 13 tror jag.


Vilken dag....puh

Trodde det skulle bli en helt vanlig dag idag, men pyts. Linda ringde mig vid halv 12 idag och mådde dåligt och ville att jag skulle komma in till Hemtrevnad där hon var. När jag träffade henne var det bara att gå in till Cityläkarna och ta ett halsprov och crp. Det visade att hon hade halsfluss och eventuellt blindtarmen. De skickade henne upp till akuten där det konstaterades att det inte var blindtarmen, som tur var. Eventuellt kunde det vara en magsjuka och så hade hon halsfluss förståss. Men de ville ge henne en magmedicin eftersom hon haft ont i magen i fem- till sex dagar och antibiotika. På akuten fick vi sitta i över 3 timmar innan vi fick åka hem. Mli var också med på akuten för hon ville veta vad det var för fel på Linda, syskonkärlek när den är som bäst.....

Miltons valpar

Nu har Milton blivit pappa till 6 små valpar. Det blev 2 ljusa nakenhanar, 3 svarta nakentikar och en svart pufftik. Dom är så fina, kolla bara på bilden.Lägger upp en större bild senare

RSS 2.0