OnePiece

När jag kom hem från Göteborg gjorde jag två döttrar jätteglade. De fick var sin OnePiece i svart och rosa som dom hoppade i direkt dom fick den. Själv köpte jag 2 st, en likadan som flickornas och en i cerisrosa med vita delajer. Syrran köpte en ceriserosa och en brun lurvig.


 


Stormvarning

Har i början av veckan varit nere i Björkäng i syrrans stuga. Men gissa vad det har stormat. Visst har solen varit frammen ibland mellan regnet, men ute har man inte kunnat vara för det. Det har blåst så enormt mycket att man hade väl blåst med om man varit ute. Vi var även en tur ner till Steninge för att hälsa på Ylvas far Lennart. Oj vilken fin lägenhet han har med utsikt över havet. Den skulle man ha. Och naturligtvis har man storshoppat i Ullared. Tur man inte är där så ofta för då skulle man bli ruinerad. Just nu är vi i syrrans lägenhet i Göteborg och har det bra.

 

 

 


Göteborg

På lördag bär det iväg till Göteborg. Det ska bli så jättekul. En veckas avkoppling och ett Ullared-besök. Men jag kommer att sakna lilla Vanessa jättemycket. Min lilla skatt.


RSS 2.0