Smaskens

Vanessa fick smaka korv för första gången, och gissa om hon tyckte om det. Förutom det så var hon väldigt road av hundarnas matskålar. Lite roar barnen......

Nagelmålning

Mli, Krister, Vanessa och Linda sov över från lördag till söndag. Det blev nagelmålning med skratt. Mli höll på att skratta ihjälp sig när Linda gjorde olika ljud.


Årets sista kantareller

Idag var jag och Micke ute för att kolla om det fanns några kantareller kvar. Och till min förvåning så fanns det en hel del kantareller, fastän det är i mitten av septemper. Men det var sista svängen efter det gula guldet för i år. Nästa gång blir det trattisarna som ska plockas. Idag blev det nästan 4 kg.


Studiebesök

Söndag, måndag och tisdag var jag på studiebesök med jobbet. Det blev Östersund, Sundsvall och Umeå. En riktigt intressant resa. I Östersund var vi på Jamtli, Stortorget och Badhusparken. I Sundsvall gick vi efter ån och såg på det dom hade gjort där och hörde om den nya E4:a sträckningen. Och i Umeå såg vi på Skateparken och Umeå Östra. Riktigt Intressant och trevlig resa.

Jamtli


Tråkig blogg

Har insett att jag har en väldigt tråkig blogg. Jag är alldeles för sällan inne och skriver, men jag ska försöka ändra på det.

Jag kan ju börja med att berätta att jag var och skötte mitt älskade barnbarn i går kväll när Mli var och tränade på friskvårdsc. Hon är bara för underbar detta lilla troll. Man kan inte annat än älska henne. Men det är väl så med mormödrar och deras barnbarn.


RSS 2.0