Snö, snö, snö.....

Nu har det kommit en hel del snö. Riktigt mysigt vill jag lova efter allt det blöta i nov-dec. Det blev så mycket ljusare och finar ute med allt vitt. Var ute och plåtade lite när det snöade som mest.


Hundarna

Har tagit lite nya bilder på mina söta hundar Milton och Bilbo. De kanske inte blev de bästa men det uppväger motivet.....eller.


Äntligen

Äntligen har jag fått min dator tillbaka efter en dryg veckas frånvaro. Fick den inte att starta överhuvudtaget, men när de som skulle titta på den försökte, så startar den upp direkt. Och detta kostade mig 400 kr. Det är så man kan skrika.Fotografering

Tyckte det var kul med att fota lite grann. Så det blev av en del blommor som har har hemma. Här är resultatet.

 


Vattenkoppor

Har idag haft besök av mina döttrar, mitt barnbarn, krister och Annika (en kompis till Mli och Linda). Vanessa den stackaren har vattenkoppor och det kan ju klia en del. Men hon var ändå på ett ganska bra humör. Mli och Linda satt och målade en stund och spelade sedan Buzz. Vi åt spagetti och körttfärssås som är jättegott. Kanske för att Micka gjorda köttfärssåsen.

Mli målar en tavla till Vanessas rum. Jättefin.

 

Lite småmys i hundsängen blev det också.

 

Lite prickig är hon men ändå på gott humör.


Nyårsfirande

I år var vi hos Anette och Åke till nyår. Det blev en väldigt lugn kväll med god mat. Tyvärr så var Åke inte riktigt kry för han hade åkt på en förkylning och själv åt jag värktabletter för min värk i axeln. Men det blev lite spel och lite tv-tittande innan 12-slaget då vi skålade i Champis.

 

Hundarna blev inte så störda av alla raketer utan låg snällt i sina korgar.


RSS 2.0