Morsdag

n jättetrevlig morsdag med familjen. Mli, Krister, Vanessa och Linda kom och grattade mig. Jag fick en låda som man ska förvara ute-dynorna i. Jättefin. Och lilla Vanessa var hur go som helt (som vanligt). Man kan bara inte få nog av den ungen.

 

 
Göteborg i maj

Har varit i Göteborg och Björkäng i drygt 1 vecka och haft det helt underbart. Precis när vi kom ner slog vädret om och vi fick sommar på en gång. Har gått i shorts och bikini hela veckan från morgon till kväll när vi var i Björkäng. Det har varit alldeles för varmt för att ha något varmar på sig. En tur till Ullared blev det också, men jag hittade inte något i klädväg till mig direkt. Utan det blev till mina kära och nära istället. Sitter nu när kl är 02.57 och skriver på bloggen och bara njuter i min egen säng.


Kan berätta att hundarna har haft det hur skönt som helst. De har fått springa ut och in i stugan som de har velat för tomten är inhägnad.


Jeanette, Ylva och Micke

Göteborg

Snart bär det iväg till Göteborg för att hälsa på min kära syster. Alltid lika roligt att åka ner. Denna gång blir det ett längre tag vi ska vara där nere, nämligen ca 10 dagar. Riktigt längtar efter att bara få ta det lungt, ska blir riktigt härligt.

Havet vid västkusten


RSS 2.0