Lördagens hundträff

Idag har jag varit på hundträff, som vi gör varje lördag. Mycket hundar och trevliga hundägare. Vi tränar hundarna lite inför hundutställningar och det även bra för hundarna socialt sett. Här får ni se några bilder från dagens träff.

    

Sydag

Idag är jag hos min syster för att sy klar dressen till min hund. Den är i svart täcktyg med fleesfoder. Den blir nog riktigt läcker när den väl är klar. Men för mig som aldrig har sytt en sådan tidigare tar det en hel del tid. Tur att syrran har sytt många så att hon kan vägleda mig.

Lördagar

Varje lördag träffas vi, hundälskare, i en lokal som friluftsfrämjarna har. Det är allt från små kineser, mopsar till stora vorstar m.m. Det är jättekul och en jättebra social träning för hundarna, både att träffa andra hundar och även människor. Som mest har vi kanske haft ett 20-tal hundar där och det är livat värre kan jag säga.

  

Regnbågskaka

Linda bakade igår. Det blev en sockerkaka i alla dess färger. Fastän jag tycker att det blev kanske en färg för mycket så blev den i alla fall jättegod. Dagen efter var den slut, så då förstår ni. Alltid bra när någon bakar åt en.


Färdigsnöat

Nu tycker jag verkligen att det är färdigsnöat. Det har kommit mellan 50-100 cm mellan torsdag och tisdag och det var verkligen länge sedan det var så mycket snö. Kolla in bilderna nedan så kan ni se hur mycket det är. Mitt växthus syns endast till hälften.


Vilken underbar söndag det var igår

Syrran ringde till mig igår morse och frågade om jag villa komma ut till stugan med hundarna. Vi skulle grilla och låta hundarna få springa. Vi blev 7 stycken och 13 hundar sammanlagt. 10 st chinese crested dog och 3 st Beeded collie. Se bilderna här nere så får ni se hur underbart det var.


Syrran har skaffat blogg

Nu har syrran skaffat en blogg. Den heter Stormcrest som även är namnet på hennes och hennes kompis Ulla-Britts kennel. Varför inte gå in och kika på den. Där visar hon upp hundkläder som hon syr upp, fleeceoveraller, täckoveraller m.m. Naturligtvis så visar hon även upp sina hundar.Syrran och hennes hund Lea

RSS 2.0