Äntligen

Äntligen får vi se lite sol. Man känner sig genast lite piggare fastän man inte är riktigt kurant. Det är riktigt vackert när solen skiner på snön.


Detta snöande

Nu har det snöat 3 dagar i rad och det har kommit närmare 1,3 m. Man börjar bli ganska less och längtar efter att solen ska titta fram. Se på dessa bilder och ni kan se att det är dags för lite sol.Förkylning

Denna förkylning verkar man då inte bli av med. Har varit hes, hostig och lite snuvig sedan i tisdags. Kan inte fara till Mli imorgon på hennes födelsedag för jag är rädd att smitta den lilla prinsessan. Så hon får vänta med en present tills jag blir frisk.


Härliga söndag

6 grader kallt och sol, vilken härlig dag. Var ner till ängen för att hundarna skulle få springa lite. Lite jobbigt blev det nog för dom för det var ca 1 dm snö på ängen.
Vanessa naturligtvis

Fick besök av mitt barnbarn i onsdags och naturligtvis så var jag tvungen att plåta henne. Hon är ju bara för underbart söt. Här kommer lite bilder på den lilla sötnosen.

 

 


Lilla Vanessa

Har varit uppe på BB och kramat om mitt barnbarn. Hon är bara för underbar. Tog några bilder med mobiltelefonen så ni får beundra den lilla.


 Lillan

Fick precis tag i ett kort av den lilla prinsessan. Skåda och beundra.....

Får jag presentera lilla Vanessa


Mormorslycka

Äntligen har mitt första barnbarn kommit till världen. Det känns bara helt underbart.  Ska upp till BB och hälsa på för första gången senare idag, så kanske jag kan ta lite bilder.

Inget är som väntans tider

Om Mli ändå kunde få sitt efterlängtade barn snart, och mitt efterlängtade barnbarn. Hon var beräknad till igår med än har det inget hänt. Tiden blir så enormt lång sådana här gånger.


RSS 2.0