Höga kusten

Kom hem från en helg i Malin och Johans stuga nere vid höga kusten-bron. En trevlig helg som vanligt med fiske, grillning och god mat.


Hundkul

Idag var vi ner till ängen för att hundarna skulle få springa lösa och riktigt få busa av sig. Man riktigt ser hur kul dom har det när det är fritt fram.


Bakning

Igår bakade Linda Muffins (cheescake) och chokladcigarrer. Allt blev jättegott och muffinsarna blev jättefina.


Dansvecka 5-10/7 2010

Denna första semestervecka blev det dans för hela slanten. Vi började i Abborrträsk och sedan blev det Rålund, Långträskholmen och sist men inte minst Arjeplog. Det blev en riktigt lyckad vecka med härligt väder och trevligt sällskap i Arjeplog. Torsdag till söndag parkerade vi husvagnen hos Annika och Bertil där vi fick jättegod mat och trevligt sällskap till danserna. Och framför allt så hade vi trevligt både på dagarna och efter danserna då vi både grillade och fiskade.Semester

Imorgon börjar äntligen semester. Då tar vi husvagnen och åker upp till Arvidsjaur och Arjeplog för att dansa. Det är en hel vecka med dans med början i Abborrträsk, Rålund, Lillholmträsk och sedan Silveryran i Arjeplog. Man får hoppas att det blir en trevlig vecka, bara man nu orkar dansa en hel vecka, puh.......


Grisfest

Idag har vi varit på grisfest i Burträsk. Ett riktigt härligt gäng samlades för att äta och dricka gott. Alltid lika roligt att träffa och lära känna nya människor.
Malins 40-års fest

Var på Malins 40-års fest igår och hade jättetrevligt. Vi hade inte behövt bry oss om att klä oss snyggt för att när vi kom dit var det bara att byta kläder. Malin och hennes mamma hade raggat ihop gamla kläder som vi skulle sätta på oss och sedan fixa håret. Jättekul tänkt.
RSS 2.0