Valborgsmäss

Idag har vi haft besök av Mli, Linda och lilla Vanessa. Det har dansats, kastats boll och haft en hel del bus. Var också en tur till kapellet där det var tipspromenad, lotteri och fikaförsäljning. Micke vann en västerbottensost och det är ju inte fy skam. Sedan blev det lite tärningsspel.

Glada Vanessa


Promenad på isen

Vilken påskhelg det har varit. Det har varit pimpeltävling i Vallen och vad kan man mer begära än detta väder och den härliga isen det har varit. När tävlingen var slut blev det middag hos svärmor och svärfar, riktigt mumsigt vill jag säga. Senare på afton blev det en promenad med hundarna på isen tillsammans med syrran.Det blev både spring och bus. Gissa om de hade det roligt.


Promenad

Jag och Mli tog en promenad med Vanessa och hundarna. Passade då också på att fota för att så att säga träna. Lite kallt men en skön promenad.

Milton

Bilbo


Fotokurs med Mli

Idag söndag så hälsade Mli, Krister och Vanessa på. Jättekul som vanligt och Vanessa var hur söt som helst. Mli lärde mig lite knep vad gäller fotografering och det behövdes verkligen. Riktigt kul faktiskt. Så det blev lite foton på Vanessa förståss, på Signe och blommor.

Orkide

Signe

Vanessa

 


Jäckvik 2012

Vilken härlig vecka jag har haft i fjällen. Visserligen var vädret dåligt, men med trevligt sällskap klarar man det också. Några fina fiskar fick jag, en på ca 4 hg och andra fina fiskar också. Men veckan gick riktigt fort, som den brukar göra. Men i år hade vi endast 4 hela dagar och det är bland det kortaste vi har varit uppe.


RSS 2.0