Plötslig påkommen semesterdag

Sov ganska dåligt inatt och fick i morse för mig att jag skulle ha en semesterdag för att vila ut. Riktigt skönt ska jag säga att bara få koppla av, gå en promenad, tvätta och sitta vid datorn. Man tycker man får lite mer tid för sånt som har blivit liggande också. Ska försöka sätta mig och sy en dräkt till Milton ikväll, i alla fall börja.

Midsommar 2009

En riktigt trevlig midsommar har det varit i år. Vädret hade vi ganska tur med fastän det var lite kallt utimellan. Men regnet höll sig borta. Peter Fjällström med band underhöll, riktigt bra för de som gillar lite jazz-stuk.

  

Efter midsommarfirandet i Vallen for bilen vidare till syrran och Åkes stuga i Hjoggböle, där vi stannade till dagen efter.

          

Micke 50 år

Nu har min kära Micke fyllt 50 år. Det firades med en ganska stor fest i lördags på envisheten. Festen blev riktigt lyckad och det med hjälp av hans döttrar och Peter med band. Det kom ca 100 personer. Här kommer lite bilder på detta ögonblick.

          

Sedan så är det förståss Tore, Mickes morbror. En helskön kille som verkligen tycker om att uppträda. Här sjunger han ett par låtar för Micke, med inlevelse.

      


RSS 2.0