Midsommar 2010

Idag har vi varit på Midsommarfirande i Vallen som brukligt. Har stått och sålt lotter hela den tiden. Men man har träffat många trevliga människor. Sedan blev det grillning hos svärmor och svärfar. Det var Ulla födelsedag och vi grillade och drack gott.


Lena:s 50 års dag och Tildes dop

I helgen har vi varit i Luleå för att fira Lena:s 50-års dag och Tildes dop. Det har varit en riktigt trevlig helg men dessvärre inte lika trevligt väder, regn regn regn. Vi åkte över till Klubbviken för att fira Lena. En ö ute i Luleå skärgård. Vi åkte båt i 40 minuter för att komma dit och naturligtvis lika lång tid tillbaka.På väg till och från Klubbviken så fotade jag några båtar som blev riktigt fina.Triss i studenter

Idag har Linda, Josefin och Sofia tagit studenten. Tyvärr så var Sofia i en annan kyrka så henne fick vi inte se, men Linda och Josefin var i Landskyrkan. Alla var jättefina, man blev nästan rörd. RoseMarie:s dotten Hanna var också fin idag.Vår nya postlåda

Våran postlåda håller på att rosta sönder, så jag tyckte att det var dags att köpa en ny. Och pillrig som jag är så ville jag göra en egen. Jag köpte en obehandlad trä-postlåda och håller på att måla den. Här ser ni lite av resultatet, den är inte klar ännu.
Fotografering

Tagit lite bilder på de första blommorna. Håll till godo.


Parning

Idag har Milton parats med Indi. Det gick lite trögt i början för hon var inte riktigt på humör. Men med lite hjälp så var dom snart igång. På tisdag ska vi låta dom träffas igen och se om dom fortfarande är på humör. Det var Fanny, Marita och hennes barn Fox och Fai som hälsade på tillsammans med Indi.


RSS 2.0