Parning

I helgen har Therese från Gävle kommit upp för att para sin tik Ida med Milton. Det är en söt liten tik med härligt temperament. Nu hoppas vi bara på att små söta valpar ska komma till världen om ett antal veckor.


Mitt barnbarn

Idag tog Mli ett kort av sin dotter, mitt barnbarn och det blev bara så fint. Titta så söt hon är med sina stora blå ögon och ett hår som verkar gå mer och mer i rött.


Månljust

Försökte ta några vackra bilder när det var som vackrast ute. Det var fullmåne och riktigt ljust.
En liten kille

Nu har min systerdotter fått sitt andra barn. Det blev en söt liten kille som kom till världen den 18 januari. Han vägde 3995 g och var 52 cm lång. Ny längtar man bara att få hålla den lille och snusa lite grann. Dom luktar alltid så gott. Anette är en stolt mormor kan jag lova.En liten kille

Nu har min systerdotter fått sitt andra barn. Det blev en söt liten kille som kom till världen den 18 januari. Han vägde 3995 g och var 52 cm lång. Ny längtar man bara att få hålla den lille och snusa lite grann. Dom luktar alltid så gott. Anette är en stolt mormor kan jag lova, och vem skulle inte vara det. Jag har ju lilla Vanessa som jag är stolt över. Den lilla godingen.Bilen

Har bestämt mig för att byta bil. Ska natten mot tisdag åka ner till Stockholm för att byta bil till en Peugeot 407 kombi. Detta för att hundarna ska åka tryggare när dom åker bil. Man hoppas bara att man inte har bytt ner sig. Detta är visserligen en årsmodell 2005 som är uttagen 2006 och har gått 8800 mil. Min är en årsmodell 2006 som har gått 10500 mil. Man får bara hoppas att det är en bil som inte går sönder i första taget.


Första gången

I afton har jag och Micke skött lilla Vanessa medan mamma och pappa var på allstars och åt mat. Det var en liten prövning. Gullungen hade magsknip och var lite kinkig större delen av kvällen, men efter lite minifom blev det bättre. Så när Mli och Krister kom hem vid halv 10 tiden så var hon på riktigt bra humör.


Besök

Igår var Mli, Krister och lilla Vanessa och hälsade på. Alltid lika kul när dom kommer. Man kan bara inte låta bli att pussa och krama den lilla prinsessan.


Nyårsafton 2010

Tänk vad tiden går fort. Från att ha varit 2010 så är det idag 2011 och tiden bara går. Nyårsafton denna gång var hos oss. Gäster var mor, Jeanette, Ylva, Lennart, Anette och Åke. Så sammanlagt var vi 9 st vid matbordet. Nyårsafton var på det hela riktigt trevlig, förutom en liten episod i slutet av kvällen som fort gick över. Här kommer lite bilder på våran nyårsafton.


RSS 2.0